Produkter

Elmaterial

Blogg RSS för Blogg

Nya hemsidan

Spånga El & Väskor har äntligen fått igång sin nya hemsida, den här gången med en komplett e-handelslösning!
2013-11-06 21:00

Makgio handväskor

Nu är vi återförsäljare för Makgio damväskor. Frank-Italiensk design. Lyx och kvalitet till rätt pris.
0000-00-00 00:00

Ny lokal på Spånga Torg

Nu har vi flyttat till ny fin lokal på Spånga Torg 4. Välkomna!
0000-00-00 00:00


Produkter   » Hem och hushåll » Fläktar » Produkt

GEAR Golvfläkt Jim Koppar med fjärrkontroll

GEAR Golvfläkt Jim Koppar med fjärrkontroll

Golvfläkt med fjärrkontroll,  tre hastigheter, svängfunktion och tiltbart fläkthuvud. Fläkten har fjärrkontroll så du enkelt och behagligt styr din fläkt. Med fjärrkontrollen kan du  ställa in läge, ställa in timerfunktion, styra hastigheten samt sätta på och stänga av fläkten. Timern kan ställas in i intervallen 1 timma, 2, 4 respektive 8 timmar. Med kopparfinish och fyra metallblad. Du kan ställa in hastigheten i tre steg, låg, medel och hög hastighet. Via en knapp styr du om du vill att fläkten ska svänga eller om du vill låsa den i en viss position. Luftriktningen kan justeras uppåt eller nedåt.

Fjärrkontroll:
On/Speed (På/Hastighet): Sätt På fläkten genom att trycka på On/Speed-knappen. Sätt fläkthastigheten på Låg, Medium eller Hög genom att trycka på knappen. Motsvarande indikator lyser.
Timer: Du kan ställa in avstängningstimern på 1 timme, 2 timmar, 4 timmar eller 8 timmar. Fläkten kommer automatiskt att stängas av när tiden uppnåtts. Motsvarande indikator lyser.
Mode (Läge): Fläkten har två olika lägen - ‘Rytm‘ och ‘Sömn’. Välj läge genom att trycka på Mode-knappen. Om du trycker en gång går fläkten in i Rytm-läge, tryck ytterligare en gång för Sömn-läge. ´´ Rytm: Oregelbundet luftflöde. För att indikera att fläkten är i Rytm-läget lyser Mode-indikatorn i rött. Hastigheten kan ställas in i tre nivåer - Låg, Medium eller Hög. ´´ Sömn: För att indikera att fläkten är i Sömn-läge lyser Mode-indikatorn i grönt. Hastigheten minskas automatiskt en nivå var 30:e minut och går till sist ner till Låg hastighet som den håller tills den stängs av.
Off (Av): Stäng Av fläkten genom att trycka på Avknappen.

Teknisk specifikation:
Kabellängd: 1,6 meter
Strömförsörjning: 220-240 V ~ 50 Hz
Effekt: 60 W
Fjärrkontrollsbatteri: CR2032
Fjärrkontrollsräckvidd: 6 meter

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
656034 Golvfläkt Jim Koppar (Lägg till i Önskelistan ) 1 199 kr/st

Tillbaka

Mest sålda produkter

Frakt

Frakt 89:- inom Sverige.

Fraktfritt över 1000:-